Leuke referentie van de klant Bazalt

“Marlies heeft gedurende zeven maanden voor Bazalt gewerkt. Haar opdracht was het completeren van gegevens van onze klanten in het CRM system. Een nauwgezet puzzelwerk. Zij heeft aan de hand van aangeleverde overzichtslijsten met reeds beschikbare klantgegevens een search gedaan op internet en de data gecompleteerd. Tot slot heeft ze, door zich te verdiepen in het door Bazalt gebruikt administratiepakket, de klantinformatie direct gebruiksklaar aan kunnen leveren in ons CRMsysteem.

De communicatie met Marlies gaat vlot via sociale media, e- mail en live. Door haar nauwgezette manier van werken ontdekt ze ook omissies, of ‘nog uit te zoeken punten’. Ze communiceert hier assertief en helder over en daar heb je als bedrijf wat aan! Een mooi rapport; ik wil haar dan ook van harte aanbevelen!” 

 

Marcel Bogaarts, directeur Bazalt
Rotterdam

bazalt voor website

Geplaatst in Uncategorized, weblog, zakelijk.