Hoogbegaafd.

Ik heb via mijn Ambassadeur Annemarie Kaptein een nieuwe opdracht van een nieuwe opdrachtgever: Acadin. Acadin biedt ruimte om de talenten van (zeer) intelligente en (hoog)begaafde leerlingen verder te ontwikkelen. Acadin ondersteunt bij het vormgeven van verrijkingsonderwijs op maat door middel van een rijke leeromgeving voor leerlingen, leerkrachten en anderen die een rol spelen bij de begeleiding van talentvolle leerlingen. (www.acadin.nl).

Mijn werkzaamheden bestaan uit het invoeren van ontwikkelde leeractiviteiten in de online leeromgeving. De stappen om deze activiteiten in te voeren staan voor mij nauwkeurig omschreven in een handleiding. Zodra ik een activiteit gereed heb, sla ik deze op. Acadin doet dan de eindcontrole en publiceert de informatie online.

Ik werk vanuit huis, dus dat is wel zo gemakkelijk.

Ik ben heel blij met deze nieuwe opdracht en ga natuurlijk weer mijn uiterste best doen voor mijn nieuwe opdrachtgever.

acadin2

 

Geplaatst in weblog, zakelijk.