Onze Diensten

Servicebureau OSN biedt diverse diensten op het gebied van ordening van uw werkomgeving in de breedste zin van het woord. Denkt u daarbij aan administratieve ondersteuning, postbeheer, archivering, organisatie van BTW-afdracht en vele andere handelingen.

Servicebureau OSN is de afgelopen jaren zakelijke opdrachtgevers van dienst geweest met onder andere:

U ziet het, een uitlopende reeks van grote en kleine diensten, eenmalig of voor langere tijd.

Wilt u weten wat Servicebureau OSN voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik maak zo snel mogelijk een afspraak met u.

Over Marlies Siegers

Ik ben doof geboren en heb om die reden mijn opleidingen gevolgd aan de doveninstituten in Den Haag en Groningen (Henri Guyot Instituut voor Doven). Ik woonde destijds in Den Haag toen ik als twaalfjarig meisje elke maandagochtend alleen met een taxi naar Rotterdam ging om vervolgens met het vliegtuig naar school in Groningen te reizen. Toen al was ik ondernemend. Door mijn omstandigheden heb ik al op zeer jonge leeftijd geleerd om niet zomaar op te geven, om creatief te zijn en zelfstandig te functioneren.

Ik ben een organisatietalent pur sang, heb oog voor detail en ben stressbestendig. Deze eigenschappen maken mij geschikt voor de diensten die Servicebureau OSN biedt. Niet onbelangrijk: ik vind het leuk om mensen een plezier te doen en dienstverlenend bezig te zijn.