Ik ben een Dove Personal Assistant

Hopelijk schrikt u er niet van dat ik doof ben en hopelijk wilt u mij – net als voorheen vele andere opdrachtgevers – het voordeel van de twijfel geven. Ik ben – juist door mijn handicap – uitermate gemotiveerd om tot volle tevredenheid voor u te werken. Van nature ben ik dienstvaardig, dus ik acht mij heel geschikt voor het beroep van (Dove) Personal Assistant.
Na veel opleidingen (o.a. Gallaudet University, USA) en heel veel banen en baantjes, heb ik nu mijn passie en sterkte ontdekt: administratief werk in de breedste zin van het woord. Ik kan boekhouden, maar ruim ook archieven/bibliotheken op of breng websites weer op orde. En als een goede PA voer ik ook de goudvissen op kantoor als dat moet.
Op de pagina Over Ons leest u meer over mijn achtergrond, handicap en hoe ik daar mee omga.

Op kantoor

Administratief werk is mij op het lijf geschreven. Denk daarbij aan data entry, het beheer/opschonen van databases, ondersteuning bij evenementen (hand outs samenstellen), boekhouding en facturering. Maar ook het shredden van vertrouwelijke papieren reken ik tot mijn werkzaamheden.

Airbnb service

Ik werk ook als Personal Assistant voor Airbnb-eigenaren. Ik handel veel verhuurwerkzaamheden voor u af: check in/check out en eindschoonmaak (vooralsnog alleen omgeving Den Haag en Zwolle).

DPA

Geef een reactie